Panel, listverk og utforinger i samme farge

4. februar 2022

Det er i dag mange muligheter for valg av interiørfarger til din hytte.

Flere og flere velger å bruke samme farge både på vegg og i tak. Det samme gjelder for listverk og vindusutforinger. Dette gir et rolig og stilig interiør som lett kan friskes opp med farger på møbler, puter, lamper og kjøkken.

Panel - listverk - utforinger i samme farge 1

Man kan velge å bruke samme farge og stil i hele hytta, eller gi enkelte rom sitt eget uttrykk. Valg av bruksområde, panelprofil og overflatebehandling handler først og fremst om stil og smak. Mange bruker de litt mer nedtonet og tradisjonelle valgene om de skal legge panel i hele rom eller etasjer, mens de tyr til de litt mer vågale variantene når de er på jakt etter en kontrast som frisker opp - som en fondvegg, og over kjøkkenbenken, på en sengegavl eller liknende.

Panel - listverk - utforinger i samme farge 3

GODE RÅD VED VALG AV FARGER

Valget er ditt. Bruk omgivelsene og din egen smak som rettesnor for dine fargevalg. Tenk helhet, og husk at det er mulig å endre eller variere interiøret med planter og fargerike puter.

Panel - listverk - utforinger i samme farge 4


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert