Holteportalen - Enkel varehandel og vareflyt!

14. oktober 2021

Med enkle tastetrykk lager man proffe tilbud, med dine priser og ditt varepåslag som enkelt sendes til kunden. Det er enkelt å bestille byggevarer fra HoltePortalen med modulen Varehandel.

De aller fleste varebestillinger til et prosjekt skjer via telefon eller e-post. Dette er tidkrevende og bryter den digitale verdikjeden. Manuelle, lite transparente bestillinger fører ofte til forsinkelser i leveranser, venting, feilbestillinger, svinn, flytting av materialer og leting på byggeplass. Dette kan du unngå!

Bruker du Tilbudsmodulen i Holteportalen, er det mulig å overføre materialvalget i tilbudet til varehandel og lage en digital bestilling direkte fra tilbudslinjene.

Med Holte Varehandel kan du enkelt planlegge innkjøp av materialer til alle pågående prosjekter. Takket være muligheten for elektronisk import av prisfiler fra Gausdal Landhandleri, kan du nå bestille byggevarene direkte fra Varehandel i HoltePortalen til oppdaterte priser. Det vil være digital sporbarhet fra bestilling av byggevarer til leveranse på byggeplass, og videre til faktura med konkret beskrivelse av materialforbruket i prosjektet. Det gjør også jobben med å hente ut dokumentasjon til FDV enklere, og det blir lettere å instruere sluttbrukere om hvordan bygget skal vedlikeholdes.

Kom i gang med digital varehandel ➡️ Kom i gang med digital varehandel

3 i 1 appen - Holte Flyt

Med Holte Flyt-appen i lomma har du full kontroll på alle dine digitale bestillinger til enhver tid. Alle ordrer, både fra Holte Varehandel og SmartKalk, er på plass i appen og du vet akkurat når neste leveranse kommer. I tillegg har du full kontroll over forsendelsen som kommer på byggeplass. Når du mottar pakkseddel digitalt fra Gausdal Landhandleri, vil du med et raskt skann av denne vite nøyaktig hva som er med i forsendelsen. Takket være oppslag mot NOBB, kan appen vise deg nødvendig informasjon knyttet til varene du ønsker å bestille. Prisfilen fra Gausdal Landhandleri er selvsagt også tilgjengelig på mobilen. Skulle du gå tom for en byggevare er det bare å skanne produktet du holder i hånda, eller gå inn i en ordre og tilleggs bestille det du har for lite av.

  • Samle alle bestillinger knyttet til et prosjekt på ett sted
  • Forsikre deg om at ingenting uteblir i leveransene til prosjektet
  • Del enkelt opp bestillingen slik du ønsker ved help av flere filtermuligheter
  • Spesifiser nøyaktig hvor og når du ønsker materialer levert eller hentet til prosjektet
  • Utfør digitalt varemottak

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Gausdal Landhandleri:

Tlf: 45201513 | E-post: bebj@gaus.no

Eller Holte AS:

Tlf: 45506070 | E-post: post@holte.no

www.holte.no

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert