Fargeinspirasjon fra JOTUN!

Myke nøytraler for klarhet og ro.

Det andre temaet i fargekartet LADY REDISCOVER løfter fram de vakreste, nøytrale nyanser i nydelige kombinasjoner. – I en verden preget av endring, oppstår behovet for klarhet og ro. Vi legger til rette for dette ved å forenkle hjemmene våre, og mange søker etter en nøytral og harmonisk fargebase. Vi rydder, fjerner det overflødige og verdsetter det enkle.

Nytt fargekart fra Jotun#3

Jotun-lady 1276-Soft Silke Impression 23019 V5 TEMA 2 2021 LADY Fargekart Rediscover Skap vakker harmoni ved å kombinere ulike nøytrale farger. – Veggen i front har fargen LADY Pure Color 1276 Soft – og veggen bak; LADY Pure Color 12125 Impression. Taket er malt med LADY Perfection takmaling 0486 Silke, og dør, karm og gulvlister; LADY Supreme Finish Matt 1276 Soft.

LADY Pure Color og LADY Supreme Finish Fra venstre: 1. Vegg: LADY Pure Color 512125 Impression | Dør og list: LADY SUPREME FINISH MATT 11276 Soft 2. LADY Pure Color 1288 Granskygge 3. LADY Supreme Finish Silkematt 10385 Belgian Brown.

– LADY har mange superfine nøytrale nyanser i arkivet, så mange at det nærmest er umulig å designe flere – Jotun introduserer en helt ny dempet bruntone, Belgian Brown, som matcher disse nøytralene perfekt – og gir de myke nyansene en renessanse.

Vår vakreste maling noensinne Interiørmaling LADY Pure Color - KJØP NÅ

Markedets beste maling - til tre og panel Interiørmaling LADY Supreme Finish - KJØP NÅ


Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert