Et varmt velkommen

Inngangspartiet beskytter mot vær og vind, og er det første som møter oss når vi kommer til hytta.

Harmonie har en egen dørserie som heter Fjord & Fjell som er inspirert av vår vakre natur – naturen du møter utenfor døren. Dørene har et moderne preg samtidig som designet henter sin inspirasjon i det opprinnelige klassiske hyttepreget.

Fiskebensmøsteret på ytterdørene Gausdal og Hemsedal gir en følelse av hyttedør i moderne kvalitet som tåler det norske klimaet.

Ytterdør Gausdal Ytterdør Gausdal

Hafjell har dype og eksklusive speil og har lik dekor på på begge sider. Velg Hafjell i en av våre vakre, dype standardfarger eller velg akkurat den fargen du selv ønsker på din ytterdør.

Ytterdør Hafjell Foto: @hyttapaturufjell. Ytterdør Hafjell

Tinn dørene har tatt vare på det vakre designet med kryss i vinduet. Tinn fås også i tett utførelse og har lik dekor på begge sider. En eksklusiv dør av høyeste kvalitet, samtidig som man tar vare på det koselige hyttepreget.

Ytterdør Tinn [Foto Telemarkshytta]

Fakta...

  • Flere av dørene i Fjord & Fjell sortimentet kan leveres i EI 30/40 db om du trenger ytterdør som tilfredstiller krav til brann og lyd som f.eks i et hytte- eller leilighetskompleks.
  • Alle dørene har 78 mm tykkelse på dørbladet
  • Alle dørene har helstøpte sprosser
  • Alle dørene har lav u-verdi
  • 3 justerbare hengsler

Ytterdør Hemsedal [Foto Telemarkshytta]#2 Foto: Telemarkhytter. Hemsedaldøra har hentet sitt design fra det tradisjonelle fiskebenmønsteret, og passer perfekt inn på hytta.

Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!