Et varmt velkommen

Inngangspartiet beskytter mot vær og vind, og er det første som møter oss når vi kommer til hytta.

Harmonie har en egen dørserie som heter Fjord & Fjell som er inspirert av vår vakre natur – naturen du møter utenfor døren. Dørene har et moderne preg samtidig som designet henter sin inspirasjon i det opprinnelige klassiske hyttepreget.

Fiskebensmøsteret på ytterdørene Gausdal og Hemsedal gir en følelse av hyttedør i moderne kvalitet som tåler det norske klimaet.

Ytterdør Gausdal Ytterdør Gausdal

Hafjell har dype og eksklusive speil og har lik dekor på på begge sider. Velg Hafjell i en av våre vakre, dype standardfarger eller velg akkurat den fargen du selv ønsker på din ytterdør.

Ytterdør Hafjell Foto: @hyttapaturufjell. Ytterdør Hafjell

Tinn dørene har tatt vare på det vakre designet med kryss i vinduet. Tinn fås også i tett utførelse og har lik dekor på begge sider. En eksklusiv dør av høyeste kvalitet, samtidig som man tar vare på det koselige hyttepreget.

Ytterdør Tinn [Foto Telemarkshytta]

Fakta...

  • Flere av dørene i Fjord & Fjell sortimentet kan leveres i EI 30/40 db om du trenger ytterdør som tilfredstiller krav til brann og lyd som f.eks i et hytte- eller leilighetskompleks.
  • Alle dørene har 78 mm tykkelse på dørbladet
  • Alle dørene har helstøpte sprosser
  • Alle dørene har lav u-verdi
  • 3 justerbare hengsler

Ytterdør Hemsedal [Foto Telemarkshytta]#2 Foto: Telemarkhytter. Hemsedaldøra har hentet sitt design fra det tradisjonelle fiskebenmønsteret, og passer perfekt inn på hytta.

Vil du vite mer om oppbygning av ytterdører og ulike løsninger?

Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert