Bygge ny terrasse? Riktig verktøy er halve jobben

For å bygge et hyggelig uterom og en funksjonell terrasse trenger du rett verktøy og bekledning for å ta fatt på prosjektet.

Uterommet og terrassen er sommerens høydepunkt. Hva er bedre enn å nyte late solskinnsdager på terrassen, eller ute under tak en regnværs dag. For å bygge et hyggelig uterom og en funksjonell terrasse trenger du rett verktøy og bekledning for å ta fatt på prosjektet. Her er noen av våre favoritter fra verktøykassen når det kommer til terrassebygging:

METERSTOKK G59

Våre meterstokker er også en sikker vinner når du skal bygge terrasse og uterom. Bruker du vår meterstokk produsert av glassfiberforsterket polyamid, har du 90 grader og mulighet for bruk som avstandsmål mellom terrassebord. Meterstokk G59 har metrisk gradering i svart på begge sider og røde desimaltall.

Meterstokk G59

MÅLEBÅND SL

Begynn med å måle opp og banke påler i bakken, slik at du f.eks kan trekke snorer for å markere terrassen. Her er det viktig å bruke målebånd med god presisjon, gjerne et 5 meters målebånd. Målebånd SL er et smalt og smidig målebånd produsert i ABS-plast. Myk innrulling av båndet og dempende båndretur som beskytter endehaken mot skader.

Målebånd

MERKEBLYANT HDM

Gripevennlig blyant i hylster med innebygd blyantspisser som lager tydelige merker. Formen på beskyttelseshetten sikrer at blyanten holder seg på plass, til og med når du bøyer deg. Blyantspisseren sitter i hetten slik at den er lett tilgjengelig. Enkelt å bytte stift.

Blyant

VINKEL V 25 S

Vinkelhake med anslag av glassfiberarmert ABS-plast og millimetergradering i over- og underkant på klingen.

Vinkel

VATER ALUMINIUM SM 120 CM

Den ferdige terrassen bør ha litt fall for at vann skal renne av den, og det må du ta høyde for når du fundamenterer. Det kan gjerne brukes et rettholt eventuelt et langt vater, gjerne på 120 cm. Med slike redskap vil avvik i høyde avsløres raskt. Vater aluminium SM 120 cm har en aluminiumsprofil som måler 49x21 mm og veier 520 g/m. Uknuselige blokklibeller med svært høy gjennomsiktighet og holdbarhet. Hvor langt vater eller rettholt du trenger, avhenger av lengden/størrelsen på terrassen du skal bygge.

Vater aluminium SM 120 cm 2


6241 AllroundWork Stretchbukse 1

Ta hensyn til omgivelsene du jobber i; er det vått, kaldt, tørt eller varmt? Hvilket type arbeid du skal utføre påvirker også om du trenger en bukse som tåler mye og har høy slitestyrke eller om du heller trenger en bukse som har ekstrem høy funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Deretter kommer det til hvilken passform du liker å jobbe i enten det er stramt, med mye stretch eller løs med ingen stretch – eller kanskje du liker noe midt imellom. Perfekt passform og riktig størrelse spiller faktisk en stor faktor for at du kan begynne arbeidsdagen din bra. Du vil også se bra ut og alt skal føles riktig, verktøyet skal ha sine plasser på/i buksen. Derfor har Snickers Workwear et av bransjens mest omfattende produktsortiment spesielt på bukser.

6241 ALLROUNDWORK STRETCHBUKSE MED HYLSTERLOMMER

Arbeidstøy blir “street smart” i denne arbeidsbuksen med stretch og smalere ben som gir et rent utseende. Stretch Cordura® på knærne kombinert med fireveis stretch bak gir stor fleksibilitet og god komfort. Hylsterlommer for ekstra funksjonalitet.

Fleksibel og slitesterk arbeidsbukse med hylsterlommer, beregnet for daglig bruk. Buksen er fremstilt i et full-stretchmateriale og har fireveis stretchfelter bak for økt fleksibilitet og bevegelsesfrihet. CORDURA®-forsterkede KneeGuard™-lommer gir ekstra beskyttelse og holdbarhet, mens forsterkede hylster-, tommestokk- og lårlommer gir enkel tilgang til verktøy.

6241 AllroundWork Stretchbukse 2

KNEPUTE 9110

Kneputer som gir avansert knebeskyttelse under arbeid som innebærer at man står mye på knærne. De lette, fleksible og slitesterke kneputene er konstruert med tanke på redusert belastning og arbeidskomfort under daglig arbeid.

Kneputer

Få flere gode tips og råd til små og store prosjekter!

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert