Arbeidsbelysning

Jobber du i for dårlig arbeidslys?

Dårlig belysning bidrar til at vi ser dårligere, gjør en dårligere jobb og føler oss dårligere. Å ha riktig arbeidslys eliminerer fallulykker, andre skader og slitasje på rygg og nakke.

Ulike arbeidssituasjoner krever ulike typer belysning.

Innendørs

Ved innendørsarbeid er det et vanlig problem med dårlig eller totalt fraværende dagslys. Det kan blant annet ødelegge døgnrytmen og føre til tretthet. Derfor er det viktig å prøve å gjenskape dagslys så godt som mulig.

Mereld

Arbeidslampe Starburst - 16000 lumen

Selv om du bare arbeider mot et lite område, rekker det ikke med punktbelysning mot den spesifikke arbeidsflaten. I faste lokaler kan det rekke med god takbelysning som supplement til punktbelysningen, mens du i rom som mangler takbelysning, kan rette en eller flere lamper mot tak og vegger rundt deg.

Mereld

Arbeidslampe Flash - 1000 lumen

For å gjenskape dagslys er det også viktig med rett fargetemperatur. Gamle lysrør er et eksempel på belysning som ofte gir en veldig gul tone, noe som i sin tur kan føre til tretthet og problemer med å se ordentlig.

Utendørs

Ved arbeid utendørs er skiftende vær og mangel på strømuttak vanlige problemer. Fordelen ved utendørsarbeid er at du på dagtid har tilgang til dagslys, men for å se ordentlig ved f.eks. arbeid om vinteren eller i grått vær, er det viktig med ekstra belysning som hjelper deg med å holde fokus og unngå feil.

Mereld

Arbeidslampe Vapor - 6500 lumen

Produktkategorier:

  • Arbeidslampe

  • Hodelykt

  • Håndlykt

  • LED-lyslist

  • Lommelykt

Utvalgte produkter


Flash arbeidsbelysning 🎬

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert