Fibo baderomsplater

- Rimelig veggsystem på 1-2-3

Fibo på badet

Med Fibo veggsystem bygger du en rimelig baderomsvegg fem ganger raskere enn med fliser, kan velge mellom et stort utvalg av dekor og få en garanti på 15 år.

Veggesystemet består av høytrykkslaminerte paneler i full høyde som monteres direkte på eksisterende vegg eller stående. Panelene kan enkelt klikkes sammen med Fibos egen Aqualock.

Fordi du dekker store områder om gangen, unngår fundamenter som liming og fuging av hver flis og sparer herding og tørketid, er installasjonen fem ganger raskere med Fibo sammenlignet med fliser.

Dette gir deg en kostnadseffektiv løsning uten å måtte gå på akkord med design. Veggpanelene fås i et bredt spekter av dekorer som inneholder det beste av moderne skandinavisk design – enten du vil ha et tradisjonelt utseende, sterke farger i høyglans eller naturinspirerte toner som marmor eller betong.

Fibo

Fra venstre: 5233 Light Sand M6030 | 3091 Denver White M6060 og M6030

De glatte overflatene uten skjøter der smuss sitter fast, gjør det også mye lettere å rengjøre veggen. Panelene er dermed mindre utsatt for misfarging og beholder uttrykket over tid.

Fibo veggsystem er godkjent i henhold til våtromsstandarden og panelene leveres med 15 års garanti.

Fibo

Fra venstre: 2204 Cracked Cement M6060-M00 | 2278 Golden Brown Marble M00

Fibo baderomsplater og tilbehør

Les mer om de ulike veggtypene og se utvalget

Et bærekraftig landhandleri

Vi har har en ambisjon om å være bransjeledende innen miljøriktige løsninger løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om bærekraft og miljø

Vi leverer hjem til deg - privat eller på byggeplass!

Vårt unike transportsystem med 40 lastebiler har ruter over hele Østlandet!

Les mer om frakt - sjekk pris og leveringstid

Gausbygg Outlet

Gjennom etableringen av Gausbygg Outlet ønsker vi å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen.

Les mer >


Hold deg oppdatert