Skjult innfesting med HDS

Den vanligste måten å montere terrassebord på, er å skru rett ned i bordene med toppskruing. Dette gir en sikker og kostnadseffektiv montering. Hvis du bruker ESSDECK MAX, kan du være sikker på at du også får på plass bord med vridninger.

Men de senere årene har det blitt mer og mer vanlig med skjult montering, der skruen skrus inn i siden av bordet. Resultatet blir en veldig pen terrasse uten synlig innfesting. I Gausdal Landhandleri har vi lagerført HDS (Hidden Decking System) fra ESSVE.

HDS - Hidden Decking System

Essve

Når du skal bygge terrasse er det to ting som er viktig å tenke på:

  • terrassen skal være solid

  • terrassen skal se bra ut

Velger du å feste terrassebord med skjulte skruer, monterer du skruene i siden på bordene med et spesialverktøy, som gjør at du unngår at treverket sprekker og fliser seg opp. Terrassen får da en helt glatt og jevn overflate, og barn og voksne kan gå barbeint hele sommeren uten en eneste flis i foten.

Rask montering

Med HDS slipper du å lage klosser for å ha i mellom terrassebordene. HDS-verktøyet sørger for riktig avstand, og du kan velge mellom 2,5 mm og 5 mm avstandsskiver etter hva terrassebordprodusenten anbefaler.

Du slipper også å måle opp med vinkel for de skruene som ellers skulle vært på toppen av terrassebordet. Når du har blitt vant til å bruke HDS-verktøyet, går det veldig mye kjappere å skru.

Et komplett HDS-system består av terrasseskruer, monteringsverktøy og bits.

ESSBOX – orden og system i festemidlene!

ESSBOX er et smart oppbevaringssystem hvor du har alle festemidlene samlet på ett sted. Systemet består av to solide kofferter, Essbox Mini og Essbox Original, og resirkulerbare plastbokser i ulike størrelser. Både koffertene og boksnee tåler stor slitasje og røff behandling. ESSBOX gir deg orden og oversikt, og innholdet velger du selv. ESSBOX forenkler og effektiviserer arbeidsdagen.

Essve
Essve