Skjult innfesting med HDS eller EDGEFAST

Den vanligste måten å montere terrassebord på, er å skru rett ned i bordene med toppskruing. Dette gir en sikker og kostnadseffektiv montering. Hvis du bruker ESSDECK MAX, kan du være sikker på at du også får på plass bord med vridninger.

Men de senere årene har det blitt mer og mer vanlig med skjult montering, der skruen skrus inn i siden av bordet. Resultatet blir en veldig pen terrasse uten synlig innfesting. ESSVE har to ulike systemer; HDS og EDGEFAST.

HDS - Hidden Decking System

Essve

Å bygge terrasse med HDS er å bygge uten synlige skruehoder, og når skruen monteres i siden av terrassebordet blir resultatet et terrassegulv uten fliser eller sprekker.

Et komplett HDS-system består av terrasseskruer, monteringsverktøy og bits.

EDGEFAST

Essve

Å bygge terrasse med spikerpistol er mer effektivt enn tradisjonell toppskrudd montering. Med EDGEFAST spikerpistol festes spikeren i siden på terrassebordet slik at monteringen blir skjult, uten fliser eller sprekker. Effektivt, pent og enkelt!

EDGEFAST er et system for håndverkere som bygger mange terrasser, hvor effektivitet og godt sluttresultat er høyt prioritert.

EDGEFAST skal benyttes til vanlig grønnimpregnert og Royalimpregnerte terrassebord. Maks dimensjon på terrassebordene er 28 mm x 120 mm.

ESSBOX – orden og system i festemidlene!

ESSBOX er et smart oppbevaringssystem hvor du har alle festemidlene samlet på ett sted. Systemet består av to solide kofferter, Essbox Mini og Essbox Original, og resirkulerbare plastbokser i ulike størrelser. Både koffertene og boksnee tåler stor slitasje og røff behandling. ESSBOX gir deg orden og oversikt, og innholdet velger du selv. ESSBOX forenkler og effektiviserer arbeidsdagen.

Essve
Essve