Verktøy til jobben

Hultafors har designet produkter med tanke på funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og effektivitet på jobben.

Det er mange som nå ønsker å gjøre utbedringer med uterommet eller terrassen. For å bygge et hyggelig uterom og en funksjonell terrasse trenger du rett verktøy og bekledning for å ta fatt på prosjektet. Hultafors har designet produkter med tanke på funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og effektivitet på jobben. Her er noen av våre favoritter fra verktøykassen når det kommer til terrassebygging:

METERSTOKK G59

Våre meterstokker er også en sikker vinner når du skal bygge terrasse og uterom. Bruker du vår meterstokk produsert av glassfiberforsterket polyamid, har du 90 grader og mulighet for bruk som avstandsmål mellom terrassebord. Meterstokk G59 har metrisk gradering i svart på begge sider og røde desimaltall.

Meterstokk G59

KORT MÅLEBÅND BT – KLASSE I

Målebånd i stål med dobbeltsidig gradering for presis måling. Stålmålebåndet er gult og er gradert i millimeter med svært nøyaktig blekkstråleteknikk med en matt overflate for enkel avlesning. Undersiden har en gradering for CC-mål som forenkler arbeidsoppgaver som oppsett av stendere.

Målebånd

PROFF BREKKJERN 109/25"

Brekkjern produsert av herdet, høylegert borstål. Brede, slipte anleggsflater og tynne ender gjør det enkelt å komme til, og reduserer risikoen for å etterlate merker. Produsert av herdet høylegert borstål. Brede, slipte anleggsflater og tynne ender gjør det lett å komme til, og reduserer risikoen for å etterlate merker. Kloen er optimal for spikeruttrekking.

Brekkjern Proff 109 25 824011

MERKEBLYANT HDM

Gripevennlig blyant i hylster med innebygd blyantspisser som lager tydelige merker. Formen på beskyttelseshetten sikrer at blyanten holder seg på plass, til og med når du bøyer deg. Blyantspisseren sitter i hetten slik at den er lett tilgjengelig. Enkelt å bytte stift.

Blyant

GRADVINKEL

Gradvinkelen er et robust og allsidig verktøy for alle håndverkere. Den er i solid aluminium med CNC-bearbeidede kanter for bedre nøyaktighet og slitestyrke. Verktøyet gjør det mulig å foreta raske og presise avmerkinger av 45° og 90° vinkler. Den tykke kanten er i tillegg nyttig som guide ved saging – den kan brukes direkte med sagen inntil måleren for tverrsaging eller vinkelsaging.

Vinkel

VATER HV

Den ferdige terrassen bør ha litt fall for at vann skal renne av den, og det må du ta høyde for når du fundamenterer. Det kan gjerne brukes et rettholt eventuelt et langt vater, gjerne på 120 cm. Med slike redskap vil avvik i høyde avsløres raskt. Vater HV har en sterk, gripevennlig aluminiumsprofil. Støtabsorberende endestykker og temperatursikre libelleinnfestinger. Hvor langt vater eller rettholt du trenger, avhenger av lengden/størrelsen på terrassen du skal bygge.

Vater HV 120

Finn en bukse som passer for deg og ditt arbeid

Nå går gradene oppover, og mange begynner å planlegge uterommet sitt som for eksempel terrassebygging. Her er det viktig å ha utstyret i orden.

Ta hensyn til omgivelsene du jobber i; er det vått, kaldt, tørt eller varmt? Hvilket type arbeid du skal utføre påvirker også om du trenger en bukse som tåler mye og har høy slitestyrke eller om du heller trenger en bukse som har ekstrem høy funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Deretter kommer det til hvilken passform du liker å jobbe i enten det er stramt, med mye stretch eller løs med ingen stretch – eller kanskje du liker noe midt imellom. Perfekt passform og riktig størrelse spiller faktisk en stor faktor for at du kan begynne arbeidsdagen din bra. Du vil også se bra ut og alt skal føles riktig, verktøyet skal ha sine plasser på/i buksen. Derfor har Snickers Workwear et av bransjens mest omfattende produktsortiment spesielt på bukser.

6208 LiteWork, Bukse+ med avtakbare hylsterlommer

Er det solrike dager hvor det er viktig å beskytte seg mot farlige UV-stråler kan vi anbefale vår LiteWork-serie. 6208 LiteWork, Bukse+ har en beskyttelse på UV50+, som er perfekt for de flotte lyse dagene som kommer. Buksen har fireveis stretch og er et komfortabelt valg for intenst arbeid under varme forhold. CORDURA® stretchpaneler på baksiden sikrer bevegelsesfrihet, og det lette hovedmaterialet og den slanke passformen gir ekstra komfort. Buksen har også CORDURA® -forsterkede lommer og verktøyholdere for bekvemmelighet og slitestyrke samt avtakbare hylsterlommer.

Bukse LiteWork 6208-0404 48

6940 FlexiWork, Softshell Stretch Arbeidsbukse+ med hylsterlommer

Skal du ha lange dager på knærne og det er viktig for deg å ha en bukse med stretch og ekstra slitestyrke, kan vi anbefale 6940 Flexiwork, Softshell Stretch Arbeidsbukse+. Dette er en fleksibel arbeidsbukse med vindbeskyttende Schoeller® softshellmateriale med fireveis stretch og trelags CORDURA® nederst på bena for ekstra slitestyrke og beskyttelse under våte forhold. I tillegg gir KneeGuard™-system med full stretch Armortex® Kevlar®-fiber fra DuPontTM ekstra beskyttelse og god bevegelighet. Buksen har også et integrert, avtakbart belte med Duraflex®-spenne og toveis glidelås nederst på bena.

Uansett hva du skal gjøre har vi en bukse som er tilpasset deg, ditt arbeid, dine preferanser, ditt behov og dine ben. Vi har ha et ekstremt bredt sortiment på bukser, hvor vi kan tilby tre forskjellige passformer, fem forskjellige benlengder og opp mot 71 forskjellige størrelser på de aller fleste av våre bukser. Husk også å beskytte knærne dine ved å bruke riktig knepute ut ifra arbeidet ditt og hvilken bukse du skal bruke, vi skal tross alt ha knærne våre etter vi er ferdig med arbeidslivet.

Bukse 6940 FlexiWork

KNEPUTE 9110

Kneputer som gir avansert knebeskyttelse under arbeid som innebærer at man står mye på knærne. De lette, fleksible og slitesterke kneputene er konstruert med tanke på redusert belastning og arbeidskomfort under daglig arbeid.

Knepute