REDAir - Ventilert fasadesystem fra ROCKWOOL

ROCKWOOL REDAir er et svært anerkjent fasadesystem hvor steinullisolasjonen er montert som et heldekkende sjikt utenpå den bærende konstruksjonen.

Fordelen med REDAir er at det gir en ekstra godt isolert vegg uten kuldebroer, forbedret lyddemping og høyere brannmotstand. OG selvfølgelig får du dette hos Gausdal Landhandleri!

Hvorfor ROCKWOOL REDAir?

Med ROCKWOOL REDAir kan arbeidet utføres langt raskere og mer effektivt enn ved tradisjonell utlekting. Resultatet blir en slankere konstruksjon helt uten kuldebroer! Ved korrekt utførelse er det heller ikke krav om bruk av vindsperre. Den enkle tilpasningen gir også stor designfrihet, fordi nærmest alle typer fasadekledning kan benyttes.

REDAir

Fasadesystemet REDAir

Dette systemet finnes i to versjoner og består av formfaste isolasjonsplater med to fleksible sidekanter, skruer, friksjonsplate og brann- og råteimpregnerte trelekter (REDAir FLEX) eller stållekter (REDAir MULTI). Systemet har Teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk og benyttes både til nybygg og til rehabilitering enten det er større bygg, boliger eller hytter.

For å få et helt uorganisk system, er lekten i MULTI-systemet laget av stål i stedet for behandlet tre. Det gir en fasade som blir helt upåvirket av fukt og de utfordringene det kan medføre. Lekten har også utstansete «friksjonstenner» slik at du slipper å montere på friksjonsplater.

REDAir MULTI har ingen begrensninger i forhold til byggets høyde eller utforming og kan brukes på de aller fleste veggkonstruksjoner. Ved å bruke systemets egne justeringsbraketter og skinner vil det med REDAir MULTI også være mulig å rette opp ujevnheter og skjevheter på opptil 20 mm i fasaden. Dette er spesielt nyttig ved rehabiliteringsprosjekter og i forbindelse med tilleggsisolering der det ofte arbeides med gamle og ujevne vegger. De fleste typer fasadekledning kan monteres rett på MULTI - lekten eller om du har behov for å rette opp fasaden, på justeringsskinnen.

REDAir MULTI monteres enda raskere og enklere enn REDAir FLEX. Når stållekten trykkes fast mot REDAir isolasjonsplatene, vil de innebygde «friksjonstennene» feste stålstenderen til isolasjonen og holde den på plass inntil de tilhørende skruene gjør monteringen komplett.

Med det arbeidsbesparende REDAir-systemet kan du være sikker på at du gir kunden din et varig og energieffektivt fasadesystem med de beste isolasjons-egenskapene. I tillegg oppnås god støydemping og økt brannsikkerhet på grunn av steinullens unike egenskaper.

REDAir 2

Selvfølgelig får du ROCKWOOL REDAir hos alle varehusene våre i Gausdal Landhandleri!