Oppdatert og serviceminded

Tor Morten Odden (46) i Trysil hadde en allsidig bakgrunn fra byggebransjen da han startet for seg selv for et par år siden.

Han er egentlig utdannet møbelsnekker. I dag går det mest i rehabilitering og litt møbelsnekring. Akkurat nå gjør han ferdig en hytte for utleie på familiens gård.

– Å være kunde hos Gausdal Landhandleri i Elverum betyr støtte fra dyktige ansatte, hjelp til å finne riktige produkter og løsninger, og ikke minst god oppfølging og service, sier Tor Morten. – Jeg kjente godt til byggevarehuset i Elverum fra før. Det er ikke mulig å ha en bedre kundekontakt; Anne Line er grundig og kunnskapsrik og kommer alltid tilbake om hun ikke kunne svare på noe i første omgang, legger han til.

Tor Morten Odden Hyttebygging hjemme på gården.

–Jeg er opptatt av at kundene skal kunne stole på at jeg leverer et godt håndverk. Selv skal jeg føle stolthet over det jeg utfører. Jeg mener at yrkesstolthet går på person. Det bor i hjertet ditt hva du kan levere og stå for. Derfor er jeg opptatt av å bruke de beste produktene, ikke bare det som er «godt nok». Å være nøyaktig og opptatt av finish, er viktig. Til det hører det med å velge riktige produkter, slår han fast.

Det første året omsatte Tor Morten dobbelt så mye som han hadde budsjettert med. Likevel er han langt fra å være blant de største kundene til Gausdal Landhandleri. – Til tross for det føler jeg meg ivaretatt som en viktig kunde. Her blir jeg sett og verdsatt og får all den hjelp jeg trenger i tillegg til at det har et meget godt produktutvalg. Hjemme på gården har jeg en Gausdal Landhandleri-container. Hit får jeg levert varer når jeg trenger det, ofte et par ganger i uka.

Tor Morten Odden Hos Gausdal Landhandleri føler jeg meg sett og verdsatt, sier Tor Morten.

Siden jeg er en flittig bruker av ESSVE produktene er det også viktig for meg at Gausdal Landhandleri har hele utvalget samtidig som de kjenner godt til alle produktene! Tor Morten er mildt sagt begeistret for skruene fra ESSVE. WAF-skruene er helt suverene. – Når du vet at skruen er utviklet av fagfolk for å tilfredsstille strenge krav til solid funksjon, er det ingen grunn til å tvile på kvaliteten. Du kjenner faktisk at treverket drar seg til og gir en stabil og sterk konstruksjon, sier han. Like godt fornøyd er han med konstruksjonsskruen ET-T: – Den er glimrende til takkonstruksjoner og til sammenføyninger av større og tyngre konstruksjonselementer.

Tor Morten Odden – Gausdal Landhandleri i Elverum er oppdatert på alt som har med ESSVE å gjøre, noe jeg setter pris på, sier Tor Morten.

Pent resultat med ESSDECK Max terrasseskrue

  • Er du opptatt av estetikk, men ikke ønsker skjult innfesting bør du bruke ESSDECK Max. Det lille hodet sørger for en pen overflate, helt uten fliser og sprekker. Jeg kan til og med skru nær kanten uten at terrassebordet sprekker. Delte gjenger gir ekstra høy klemkraft og trekker treverket godt sammen. Skruen er derfor ypperlig der terrassebordene er litt vridd. Jeg har montert mange terrasser de siste månedene, og er imponert over hvor raskt og enkelt det går samtidig som sluttresultatet blir så pent. Dette er den beste terrasseskruen jeg har vært borti, sier han.

Tor Morten Odden – Yrkesstolthet går på person. Det bor i sjel og hjerte ditt hva du kan levere og stå for.