Tyvek® Pro Safe Undertak

Diffusjonsåpent undertak for isolerte skrå tretak

Nytt, sterkere og sikrere undertak

Med nyheten Pro Safe har Isola lagt stor vekt på monteringssikkerhet – i kombinasjon med den kjente fuktsikre Tyvek® teknologien.

Isola Tyvek® Undertak er kjent som markedets mest fuktsikre. Pro Safe har kraftigere armering og en enda tykkere beskyttelsesduk enn Isolas tidligere tilsvarende Tyvek produkter. Det betyr større motstand mot gjennomtramp og økt sikkerhet under monteringsarbeidet.

Tyvek® Pro Safe Undertak benyttes som diffusjonsåpent undertak i isolerte skrå tretak med utvendig nedløp. Undertaket kan legges direkte på taksperrene og på diffusjonsåpen taktro av takplater, rupanel eller gamle over- og underliggere av tommebord. Tyvek® Pro Safe er godkjent ned til 10 graders takvinkel som undertak for lektet taktekning som ligger i omlegg. Produktet kan også benyttes som kombinert undertak og vindsperre i ventilerte skrå tretak ved takfall under 10 grader, etter prinsipper i Byggdetaljblad 525.104 Slake, luftede tretak med isolerte takflater og utvendig nedløp.

• Solid Tyvek®-membran

• Sterk og fuktsikker

• Bestått gjennomtramp

• Aldringsbestandig

• Lang levetid

• Dimensjon: 1,3 m 50 m (uten klebekant)

• Dimensjon: 1,50 x 50 / 25 m (med klebekant)

Isola

Gjennomtrampsikker

Pro Safe er testet hos SINTEF og har bestått alle kravene som stilles til et gjennomtrampsikkert undertak.

Isola

Kraftig og robust oppbygning

Pro Safe har Tyvek membran og er utstyrt med en kraftig armering og en tykk og robust beskyttelsesfilt.

  1. PP-filt

  2. Armeringsnett

  3. Tyvek® membran

  4. Klebekant

Isola

Med og uten klebekanter

Pro Safe leveres både med og uten klebekanter, - for enten horisontal eller vertikal montering.

Isola

Fuktsikker Tyvek® Teknologi

Funksjonssjiktet i Isola Tyvek undertakene består av en tykk og solid membran basert på patentert Tyvek teknologi. Membranen sørger for optimal fuktbeskyttelse og rask og effektiv uttørking av byggfukt, - selv i den kalde årstiden!

Tyvek® Pro Safe med klebekanter

Undertaket monteres horisontalt på taksperrene med selvklebende omlegg. Diffusjonsåpent og svært fuktsikkert undertak med klebekanter og Tyvek membran teknologi.

Dimensjoner: 1,50 x 50 / 25m

Isola

Tyvek® Pro Safe uten klebekanter

Undertaket monteres vertikalt langsetter taksperrene med klemte omlegg. Diffusjonsåpent og svært fuktsikkert med Tyvek membran teknologi.

Dimensjon: 1,30 x 50 m

Isola