Suncon fasadevarme

Stråleovner med 87 % energisparing og nullutslipp

Når kulda biter, er det helt essensielt å holde materialene varme for å sikre fremgang i fasadejobben. Hvis ikke stopper prosjektet opp.

Sikre varme der det trengs

Jobber man med for eksempel teglstein er man helt avhengig av varme for å kunne mure, og for å få mørtelen til å herde. Med elektriske stråleovner fra Suncon går dette helt fint, og man har da muligheten til å punktvarme og får dermed konsentrert varmen akkurat der man trenger den. 

Stråleovn Suncon Zero 3 kan man feste til stillaset. Når ett område er ferdig, hekter man av stråleovnene og forflytter dem enkelt til neste etasje. På natterstid er det lurt å rette lampene direkte mot paller med teglstein, så de blir varme nok til å settes opp på dagtid. For at resultatet skal bli bra, må materialene ha plussgrader. Men hvilken energi strålevarmerne bruker er også viktig. Suncon-varmerne går på strøm, er lydløse og har ingen avgasser. Det er fint for de som er tett på. Vi går mot en grønn fremtid. Om få år skal samtlige byggeplasser i Norge være utslippsfrie.

Krav om utslippsfrie byggeplasser

Innen 2025 skal kommunale bygge- og anleggsplasser være utslippsfrie, mens tilsvarende krav hos det private skal oppfylles innen 2030. Det er allment kjent at en overgang til elektrisk anleggsutstyr er uunngåelig for bygge- og anleggsplasser, og dette gjelder også for oppvarming.

Mange har allerede startet omstillingen, og denne trenden gjenspeiles også hos Suncon. Alle store norske maskinutleiefirmaer har nå investert i Suncon Zero 3, et innovativt produkt som samsvarer med kravene om utslippsfrie bygge- og anleggsplasser.

87 % energisparing med på kjøpet

Stråleovn Suncon Zero 3 er en solid og pålitelig strålevarmer med en konstruksjon som tåler hyppig og langvarig bruk. Uansett om oppgaven er muring, maling eller støping av betongdekker, holder de infrarøde strålene en stabil temperatur. Denne strålevarmeren er ikke bare effektiv, men den utgjør også et sikkert alternativ, da den ikke avgir farlige gasser. Dette gjør at den kan brukes trygt både utendørs og innendørs.

Ståleovn Suncon Zero 3 er en forholdsvis liten stråleovn som man enkelt kan feste til et stillas, og den har hele 87 % energieffektivitet. Ingen andre strømforsynte stråleovner kan matche denne kvaliteten.

Mer informasjon om stråleovn Suncon Zero 3

  • Spylesikkert varmeelement: IP-klasse IPX5

  • Enkel montering og justering av varme

  • Ingen avgasser: Trygg bruk innendørs og utendørs

  • Momentan varme (100% effekt etter 2 sek

  • Mindre energitap enn tradisjonelle løsninger

  • Plassbesparende og enkel å flytte

  • Utskiftbart element med hele 5000 timer levetid

Kontakt oss:

Ansattbilde

Odd Egil Dalheim

Uteselger proff

Nord-Gudbrandsdalen

40407087

oed@gaus.no

Ansattbilde

Sven-Erik Vestli

Uteselger proff

Oslo og Akershus

40407039

sev@gaus.no

Ansattbilde

Henning Kampesveen

Uteselger proff

40407061

hka@gaus.no

Ansattbilde

Dag Kåre Sørensen

Uteselger proff

40407078

dks@gaus.no

Ansattbilde

Frank Wika

Uteselger proff

Akershus

40407082

fwi@gaus.no

Ansattbilde

Rune Andresen

Uteselger proff

Jevnaker, Ringerike, Akershus/ Oslo vest

97111032

rha@gaus.no

Ansattbilde

Geir Ove Hippe

Uteselger proff

Valdres

90700244

gohi@gaus.no

Ansattbilde

Vidar Larsen

Uteselger proff

Hedmark

97150251

vla@gaus.no

Ansattbilde

Christmut Lindvig

Proffsjef

98646045

cli@gaus.no