Smarte løsninger for etterisolering

Ikke fyr for kråka

Hva har kråka med energisparing å gjøre, tenker du? Det skal vi forklare her.

Mange norske boliger er for dårlig isolert og lekker energi. Faktisk er det 800.000 norske boliger som sårt trenger en energioppgradering. Det skal kråka og Glava Isolasjon gjøre noe med!

Å fyre for kråka er ikke bare et energiproblem. Hus som lekker varme er også et gigantisk miljøproblem, for det hjelper lite med varmepumper og solceller hvis boligene våre fortsatt lekker energi. Ved å etterisolere eldre boliger kan vi kutte energibruken i norske hjem, og samtidig ta et felles løft for å redusere sløsing med energi.

«Å fyre for kråka» er et begrep vi alle kjenner til, og er en påminnelse om at du bør etterisolere for å holde på varmen. Kråka klarer seg.

Glava Isolasjon har tre standardprodukter som det er verdt å merke seg, det er Glava Proff 34, som isolerer ni prosent bedre enn annen standard isolasjon, og Veggplate 31 for montering på utsiden av yttervegg, og dessuten Glava Pluss System, som egner seg godt for både nybygg og rehabilitering, og reduserer kuldebroer. I løpet av 2023 vil Glava Isolasjon også komme på markedet med innovasjonene for rehab-markedet, Glava Driv og Glava Front. Glava Isolasjon har tross alt vært fryktet av kråka helt siden 1935.

Ikke fyr for kråka 🎬


Visste du at:

Kun én av fem velger å energioppgradere når de pusser opp

- Samtidig ønsker folk lavere strømregning og bedre inneklima

Oppvarming står for over halvparten av boligens energibehov

- Med dagens strømpriser tenker stadig flere på energioppgradering

Privatpersoner og bedrifter kan få økonomisk støtte fra Enova når de energioppgraderer

- Les mer om støtteordninger for rådgivning og energioppgradering på enova.no

Snakk med kunden din om etterisolering. Det er bedre med 1 KW spart enn 1 KW brukt.


Smarte løsninger for etterisolering

Glava Proff 34

Egnet til tradisjonell isolering av vegg, gulv og tak. Proff 34 er lett å jobbe med, lett å håndtere og har ni prosent bedre isoleringsevne enn annen standardisolasjon.

Glava

Glava Veggplate 31

Laget for å isolere utenpå bindings-verk- eller massivtrekonstruksjoner. Produktet minimerer veggtykkelsen og forbedrer U-verdien sammenlignet med en tradisjonell påfôring.

Glava

Glava Pluss System

Maksimerer isolasjonseffekten. Systemet består av isolerte stendere, som gir minimale kuldebroer og lav U-verdi. Spesielt egnet der det er behov for store isolasjonstykkelser.

Glava

Glava Driv

Fasadeisolering som går på skinner. Et ventilert system for effektiv isolering av yttervegger. Kan monteres både horisontalt og vertikalt, og gir stor fleksibilitet ved valg av kledning.

Glava

Glava Front

En alt i ett-løsning. Et komplett fasadeelement med isolasjon og fasade i ett. Løsningen sikrer god isolering og gir stor fleksibilitet ved valg av fasade, farge og struktur.

Glava