Monteringslim ESSTACK Nordic Pro

- Herder helt ned til -15ºC

Lime i kuldegrader? Ikkeno' problem!

ESSTACK-serien med lim fra ESSVE har fått et nytt, etterlengtet medlem. Nye Nordic Pro monteringslim fester og herder helt ned til -15 grader, og kan dermed brukes hele året.

Monteringslim som fester og herder i kuldegrader

Esstack-serien ble først lansert for ti år siden, og har gjennom årene utviklet seg i takt med proffens behov og ønsker. Målet har hele tiden vært å levere et sterkt monteringslim med umiddelbar festeevne som kan brukes til de fleste prosjekter. Utfordringen har vært at limene ikke herder når gradestokken går under 5 grader. Nå lanserer ESSVE et lim som kan brukes hele året, tilpasset det kalde, nordiske klimaet. Nye Nordic Pro limer og herder, også når kulden kommer.

Fordeler med ESSTACK Nordic Pro

  • Brukes ned til -15 grader

  • Lett å jobbe med

  • Fester umiddelbart

  • Ekstremt sterkt

  • Til alle materialer*

  • Uten løsemidler

  • Kan lagres i kald bil og brukes umiddelbart!

* ikke trykkimpregnerte materialer eller PE/ PP-plast

Essve

Forlenger sesongen for oppgaver som krever å lime utendørs

Produktutviklerne i ESSVE har gjennomtestet prototyper på ulike materialer ved ulike temperaturer, og ESSTACK Nordic Pro leverer som forventet. Et sterkt og umiddelbart feste når det er kaldt vær er gull verdt for håndverkere som ønsker fortgang i prosjektene sine.

Skal du lime metall, aluminium, tre, betong, stein, akustikkplater, listverk også videre er monteringslimet perfekt å ha for hånden. Ofte er det enklere å lime enn å montere med skruer eller annen type innfesting.

Essve

ESSTACK-lim kan brukes på de fleste materialer. Unntaket er PE/PP/PTFE-plast og impregnerte materialer. Alle limtypene i ESSTACK-serien er uten løsemidler og luktfrie og er derfor trygge å bruke for deg, i tillegg til at belastningen på miljøet er lavt.