Monteringslim ESSTACK Nordic Pro

- Herder helt ned til -15ºC

Monteringslimet som kan brukes ned til -15 grader

Monteringslimet Esstack Nordic Pro er det første monteringslimet som gir sterkt og umiddelbart feste ned til 15 minusgrader. Limet er enkelt å bruke både om vinteren og om sommeren, og er det perfekte allroundlimet.

- Esstack Nordic Pro er perfekt for norsk klima samtidig som det forlenger sesongen for utendørsprosjektene. Tor Morten Odden, som driver håndverkerfirmaet Lillegrinden AS i Trysil er storfornøyd med limet.

Tor Morten Odden - Lillegrinden AS

- Det var utrolig enkelt å bruke Esstack Nordic Pro, også etter å ha ligget i bilen i mange dager. Jeg kunne enkelt få det ut av tuben og bruke det umiddelbart. Endelig finnes det et lim som tåler å bli liggende i en kald bil en god stund uten at det fryser til, noe som lønner seg på de kalde, lange vinterdagene vi har her i Trysil. Det gir en trygghet og effektivitet for oss håndverkere. Så vidt jeg vet er det ingen andre monteringslim som har denne unike egenskapen. Sannsynligvis vil limet bli førstevalget i mange jobber fremover, sier Odden.

Ingen løsemidler eller lukt

Limet fester like godt på en varm sommerdag som en kald vinterdag, noe som gjør det til en ypperlig helårsfavoritt for proffen som ønsker å kjøpe inn færre produkter.

Tor Morten Odden - Lillegrinden AS

Vi håndverkere bør prioritere å ta hensyn til klima og miljø der vi kan.

– Hvis man har mange ulike produkter med datostempling, risikerer man at noen av dem blir stående og gå ut på dato før man får brukt dem opp. Færre produkter betyr mindre unødvendig avfall. Kundene setter også på pris på håndverkere som bruker miljøvennlige produkter i husene deres og som viser at de tar ansvar, avslutter Odden.

Esstack Nordic Pro har ingen løsemidler og det er luktfritt. Limet er klassifisert i henhold til BREEAM-NOR og er listet i Svanens Husproduktportal.

Her er noen av egenskapene til Esstack Nordic Pro

  • Limer og fester umiddelbart ned til 15 kuldegrader

  • Enkelt å få ut av tuben, uansett temperatur

  • Herder på de fleste materialer*, som metall, aluminium, tre, betong, stein, akustikkplater og listverk

  • Direkte lastebærende evne på 300 kg/kvadratmeter

  • Sluttbelastning på 27 tonn/kvadratmeter

* ikke trykkimpregnerte materialer eller PE/ PP-plast


Esstack-serien

Esstack-serien ble først lansert for ti år siden, og har gjennom årene utviklet seg i takt med proffens behov og ønsker. Målet har hele tiden vært å levere et sterkt monteringslim med umiddelbar festeevne som kan brukes til de fleste prosjekter. Utfordringen har vært at limene ikke herder når gradestokken går under 5 grader. Med lanseringen av Esstack Nordic Pro har man nå et lim som kan brukes hele året, tilpasset det kalde, nordiske klimaet.

Essve