Prosjektkjøkken

La Gausdal Landhandleri være din totalleverandør på kjøkken. Vi samarbeider med profesjonelle og spennende leverandører for å tilby deg det beste innen kjøkken- og garderobeløsninger.

Gausdal Landhandleri kjøkken har valgt Norema som hovedleverandør. Vi fører også garderobeløsninger fra Norema, Langlo og Elfa. I våre kjøkkenavdelinger finner du et bredt utvalg av fronter, farger og benkeplater. Vi hjelper deg med å planlegge hele prosjektet når det gjelder materialvalg og løsninger.

Kontaktinformasjon:

Felles e-post: kjokken@gaus.no
Ansattbilde

Marthe Granrud

Prosjektselger kjøkken

95082950

marg@gaus.no

Ansattbilde

Sindre Thorstad Johannessen

Konst. Salgsleder Kjøkken

95164065

sitj@gaus.no

Ansattbilde

Anders Hårstadhaugen

Konst. Prosjektselger kjøkken

94074134

ahaa@gaus.no

Ansattbilde

Anastasia Gartsoni

Prosjektselger kjøkken

97330076

aga@gaus.no

Referansekjøkken

Vi viser her frem noen av våre ferdigstilte prosjekter. Har du spørsmål om produkter eller valgt som er gjort i disse prosjektene, ikke nøl med å ta kontakt. Vi har flere bilder og mer informasjon om alle kjøkken vist nedenfor. Ønsker du å se andre løsninger enn det som er vist på denne siden, ta kontakt med oss.

Vi hjelper deg

Gausdal Landhandleri Kjøkken tilbyr kjøkken- og garderobeløsninger ut fra dine ønsker og behov. I våre lokaler har vi ulike kjøkkenmodeller utstilt og våre ansatte hjelper deg med veiledning og råd for de gode løsningene. Vi hjelper deg med alt fra planlegging og prosjektering, til gjennomføring og montering. Vi har faglig dyktige ansatte med bred kunnskap for hele kjøkkenløsningen. Monteringen blir gjort av lokale og erfarne montører.

Gausdal Landhandleri Kjøkken

Gausdal Landhandleri Kjøkken

Kjøkkenet er mer enn bare et funksjonelt område

Kjøkkenet er hjertet av hjemmet, der duftene av ferske råvarer og kreativitet møtes. Det er et sted for samling, der familie og venner ikke bare deler måltider, men også latter og gode samtaler. Lyden av skjæring, steking og koking fyller rommet, og kjøkkenet blir et sted for gode smaksopplevelser. Uansett om det er et kompakt bykjøkken eller et romslig landkjøkken, reflekterer det personlig stil og skaper et rom for kulinarisk utfoldelse.

Kjøkkenet er mer enn bare et funksjonelt område; det er et sted der kjærlighet og lidenskap for matlaging blomstrer, og hvor minner blir skapt ved hvert måltid.

Baderom

Vårt sortiment omfatter også innredninger og baderomstilbehør for vaskerom og bad. Slik at det blir enkelt for deg å holde orden i en travel hverdag. Og du sparer mye tid på å lete. Med våre baderomsmøbler kan du innrede badet akkurat slik du ønsker det enten du vil ha baderomsskap, åpne hyller eller speilskap på badet ditt.

Gausdal Landhandleri Kjøkken

75 år med kjøkkenhistorie

  • Etter å ha truffet hverandre i en celle på Møllergata 19 i 1943 startet industrimannen Gregers Kure og snekkeren Alf Bakken bedriften Trestandard A/S.

  • I 1949 ble prefabrikkerte kjøkkenskap og benker solgt under navnet Moderne Kjøkken.

  • Det første komplette systemkjøkkenet fikk navnet Nordia.

  • Merkevaren Norema oppsto i 1970, da Nordia og Emaljeverket ble slått sammen.

Gausdal Landhandleri Kjøkken

Gausdal Landhandleri Kjøkken

Solide, kreative og praktiske løsninger i design som vil stå seg i en kvalitet som vil vare.

Våre leverandører

Gausdal Landhandleri Kjøkken

Gausdal Landhandleri Kjøkken

Video fra kjøkkenutstilling 🎬

Kjøkkenbrosjyre 01-2023