Prosjektkjøkken

La Gausdal Landhandleri være din totalleverandør på kjøkken. Vi samarbeider med profesjonelle og spennende leverandører for å tilby deg det beste innen kjøkken- og garderobeløsninger.

Gausdal Landhandleri kjøkken har valgt Marbodal som hovedleverandør. Vi fører også garderobeløsninger fra Marbodal, Langlo og Elfa. I våre kjøkkenavdelinger finner du et bredt utvalg av fronter, farger og benkeplater. Vi hjelper deg med å planlegge hele prosjektet når det gjelder materialvalg og løsninger.

Vi hjelper deg

Gausdal Landhandleri Kjøkken tilbyr kjøkken- og garderobeløsninger ut fra dine ønsker og behov. I våre lokaler har vi ulike kjøkkenmodeller utstilt og våre ansatte hjelper deg med veiledning og råd for de gode løsningene. Vi hjelper deg med alt fra planlegging og prosjektering, til gjennomføring og montering. Vi har faglig dyktige ansatte med bred kunnskap for hele kjøkkenløsningen. Monteringen blir gjort av lokale og erfarne montører.

Våre leverandører

Kontaktinformasjon:

Felles e-post: kjokken@gaus.no
Ansattbilde

Kaja Stenbrenden

Prosjektselger kjøkken

91745870

kst@gaus.no

Ansattbilde

Marthe Granrud

Prosjektselger kjøkken

95082950

marg@gaus.no

Video fra kjøkkenutstilling 🎬

Kjøkkenbrosjyre 01-2023

Marbodal - Kvalitetskjøkken i over 90 år

Marbodals historie og erfaring gjenspeiles i alle detaljer. Siden 1924 har generasjon etter generasjon av kjøkkenbyggere lært seg betydningen av kontinuerlig utforsking av nye muligheter og uttesting av nye materialer.

Miljø er viktig, derfor har Marbodal strenge krav til en energibesparende og miljøvennlig produksjonsprosess, uten at det skal gå ut over kvalitet og funksjonalitet.

Når du velger et kjøkken fra Marbodal, slipper du alle problemene med montering. Samtlige kjøkkenskap er fabrikkmontert og kontrollert. De ferdigmonterte skapene leveres sammen med alt det andre du har bestilt til kjøkkenet.

Marbodal har et unikt utvalg. I tillegg til skap og fronter er det et stort utvalg av tilbehør og materialer. Dette gjør det mulig å tilpasse kjøkkenet akkurat til dine krav og drømmer.

Marbodal kan også levere noen kjøkkenmodeller flatpakket i et begrenset utvalg. Du ser i Marbodalkatalogen hvilke modeller det gjelder, og vi har noen av modellene lagerført hos oss.

Solide, kreative og praktiske løsninger i design som vil stå seg i en kvalitet som vil vare.