ESSBOX+

En gyllen mulighet for håndverkeren som vil være organisert

Det nye ESSBOX+ systemet fra ESSVE gjør det enkelt for alle som ønsker orden i festemidler og verktøy. Vi har tatt en prat med håndverker Tor Morten Odden som har fått teste systemet.

ESSVE lanserte i høst ESSBOX+, som består av en oppgradert versjon av den grønne kofferten, samt en kasse og en tralle. Kofferten passer oppå kassen som et lokk, og på trallen kan du stable og transportere både kassen og kofferter.

– Det nye systemet er en gyllen mulighet for håndverkere som vil være organiserte. Koffertene og kassen gjør det enkelt å sortere verktøy og festemidler, slik at du har det du trenger på jobben du er på, sier Tor Morten Odden.

Han driver Lillegrinden AS i Trysil, hvor han er eneste ansatt. Gjennom årene har han opparbeidet seg en god mengde av de tidligere versjonene av de grønne koffertene.

Klargjør for arbeidsdagen på forhånd

– Jeg liker å ha system i sakene mine, så de grønne koffertene bruker jeg både i bilen og hjemme på verkstedet mitt. Der organiserer jeg først og fremst festemidler, men jeg bruker dem også til å holde orden på malerpensler, lim og andre saker.

Når Odden skal gjøre seg klar for en jobb, henter han frem koffertene med de festemidlene han trenger til den spesifikke jobben.

– Skal jeg montere dører og vinduer, henter jeg frem de skruene og verktøyet jeg trenger og sorterer det i koffertene og i kassen. Om jeg skal legge terrasse, gjør jeg det samme og har terrasseskruer i kofferten. Jeg går alltid gjennom jobben i hodet på forhånd, for å være sikker på at jeg har pakket alt jeg trenger.

Han mener trallen er spesielt nyttig når du må parkere bilen et stykke unna der du skal jobbe.

Utviklet i samarbeid med håndverkere

– Jeg jobber som oftest steder hvor jeg parkerer rett utenfor døren til private hjem og hytter. Men om du har en del jobber der du må parkere langt unna, for eksempel i offentlige bygg, kontorbygg eller andre steder hvor du må gå et stykke med verktøy og festemidler, er dette et veldig nyttig og godt system. Du kan få med deg ganske mye på bare én tur med dette oppsettet.

ESSVE har utviklet det nye systemet etter å ha fått innspill fra håndverkere over hele Norden. Bakgrunnen for utviklingen av systemet er tilbakemeldinger fra håndverkere som ønsket en oppbevaringsløsning for mer enn bare skruebokser, eksempelvis spikerpistol, driller, skruebøtter og lim.

I dialogen med håndverkerne kom også ideen med en tralle for å transportere alt fra bil til byggeplass.

Kassen og trallen gir mulighet til å sortere ikke bare festemidler, men også verktøy og annet du trenger til dagens jobb. Og ikke minst kan det bidra med å redusere belastningen. Trallen kan lastes opp til 125 kg og er enkel å trille med seg. Når du skal hjem, legges den enkelt sammen og tar liten plass i bilen.

Les mer om ESSBOX+ her

Produkter: