Arbeidslampe Bany 6000 APP

MARELD

Arbeidslampe Bany 6000 fra MARELD: En arbeidslampe med funksjoner håndverkeren vil ha.

- Arbeidslampen Bany 6000 er en av årets slagere som har flere funksjoner vi vet er ønsket i markedet, sier Espen Hanæs, forretningsutvikler for MARELD i Luna Group Norge.

Nyheten BANY 6000 APP fra MARELD er en støtsikker arbeidslampe med ekstremt robust konstruksjon som er lett å bære og flytte på.

Lampen kan brukes med kabel (normal strømdrift) eller med batteri til batteridrevne verktøy. I tillegg har BANY 6000 appstyring som bidrar til å gi brukeren et bredt utvalg av tilpasningsalternativer og full kontroll på arbeidsbelysningen!

Mareld

Utvikler produkter i samarbeid med håndverkere

- Vi ser en økt etterspørsel i markedet etter arbeidslamper med appstyring, og arbeidslamper som er batteridrevne og oppladbare. Samtidig ønsker flere og flere brukere at ett og samme batteri kan brukes om hverandre og til flere verktøy, forklarer MARELDs forretningsutvikler Espen Hanæs.

Mareld

I praksis betyr det at lampene kan brukes med de vanligste batterisystemene til drillen eller boremaskinen din.

Har du arbeidslampe med appstyring kan man for eksempel bruke en timerfunksjon så lyset kan være påslått når håndverkeren kommer på jobb. Det gjør at du slipper å gå i mørket og lete etter utstyret.

Mareld

- Flere har fått øynene opp for at dette er nyttige funksjoner og det bidrar til å gi brukeren et bredt utvalg av tilpasningsalternativer, sier Hanæs.

Arbeidslyseksperten utdyper at MARELD har flere produkter som har vært ute på prøving hos diverse håndverkergrupper og som har en del muligheter som man ikke finner hos andre.

- MARELD er en merkevare som egner seg spesielt godt for det nordiske markedet med produkter utviklet i samarbeid med og for den profesjonelle brukeren.

Mareld

Mareld

Produktinfo: Arbeidslampe Bany 6000 APP:

  • Arbeidslampe med ekstremt robust konstruksjon

  • Støtsikker og lett å ta med seg.

  • Lampen kan også brukes med kabel (normal nettdrift) eller med batteri til batteridrevne verktøy. Når du bruker batteri til batteridrevne verktøy kobler du et adapter til arbeidslampen (adapter finnes for batteri til Dewalt, Milwaukee, Makita, Metabo og Bosch, 18 V).

  • Produktet kan styres med app der du kan tenne/slukke, regulere dimmer, stille inn timer og til og med parallellkoble opp til 100 enheter. Lysstyrken kan reguleres manuelt.

  • Arbeidslampen har isolasjonsklasse IP65, som betyr at den kan brukes innendørs og utendørs.

  • Lampen har beskyttelsessystem for batterier til batteridrevne verktøy. Med denne funksjonen forhindres utlading og overoppheting av batterier.