Arbeidsklær for alle værforhold

Kle deg etter jobb og værforhold

Når været blir dårligere er det viktig med arbeidsklær som sørger for å holde deg varm og tørr. Uansett om du jobber inne eller ute.

Man arbeider mest sannsynlig ikke like effektivt som ellers om man fryser. Den beste måten å regulere kroppstemperaturen på når man jobber under uforutsigbare eller krevende arbeidsforhold er å kle seg i flere lag. Vi anbefaler da et trelagssystem som bidrar til å holde deg varm og komfortabel ved å transportere fuktighet bort fra huden, isolere kroppen og stenge været ute.

Snickers

Lagvis påkledning fra topp til tå

Basislag

Det har ikke noe å si om det er varmt eller kaldt ute, det viktigste når du kler deg lagvis er at du holder deg tørr, også når du svetter. Basislaget - laget nærmest huden er helt essensielt. Det skal sørge for å holde deg tørr og ventilert og transportere fuktighet bort fra huden.

Snickers

Sømløst ullundertøy 9441/9442

Mellomlag

Mellomlaget sørger for varme og isolasjon. Formålet med mellomlaget er å danne en luftlomme rundt kroppen som holder deg varm. Mellomlaget må derfor ha god passform uten å sitte for stramt. Her anbefales fleece, mikrofleece, vattert eller strikket materiale som omslutter kroppen på en luftig, men likevel behagelig måte. I hardt fysisk arbeid er det også viktig å tenke på god ventilasjon.

Snickers

Mellomlagsjakke 8059

Ytterlag

Det ytterste og tredje laget skal beskytte både mot vind og vann, og sørge for at du holder varmen. Og akkurat som med både basislag og mellomlag vil du ikke bli for varm, derfor er pusteegenskaper og ventilasjon avgjørende. Det betyr at slitestyrke må gå hånd i hånd med teknisk funksjon.

Snickers

Vinterjakke 1102

Ønsker du arbeidsklær med din firmalogo?

Bestiller du arbeidsklær gjennom Gausdal Landhandleri kan du også få logo-trykk.

Ta kontakt med ditt lokale byggevarehus / din lokale kundekontakt.