Produkter

MAL MINDRE MED ULTIMALT

Med Ultimalt utvendig kledning slipper du å grunne og male det første strøket, og du får med råtebeskyttelse på kjøpet.

Tell etter. Hvor mange dager etter hverandre med oppholdsvær og lav fuktighet er det i løpet av en vår, sommer eller høst? Og har du virkelig lyst til å bruke disse dagene til å male?
Med Ultimalt utvendig kledning slipper du å grunne og male det første strøket, og du får med råtebeskyttelse på kjøpet. Dermed kan du bruke etterlengtede godværsdager til akkurat det du vil, enten du vil grille med gode venner, dra på fjelltur med familien eller bare slappe av.

Full valgfrihet
Ultimalt gir deg full valgfrihet. Du velger fritt mellom kledning i 17 ulike profiler i gran, og du velger fritt din farge fra Jotuns fargekart for eksteriørfarger.  Kanskje går du for den moderne stilen med sofistikerte grå og gråblå toner, eller du velger den nostalgiske stilen med lyse, varme og beige toner. Den klassiske stilen er alltid et alternativ, med egghvit og lyse, grå toner. Valget er ditt. Du velger også om du vil ha malt eller beiset kledning, og du velger fritt når du vil montere kledningen. Årstid og vær spiller ingen rolle.

Optimal kvalitet
I produksjonen av Ultimalt benyttes utelukkende kvalitetskledning av gran.  Gjennom hele prosessen benyttes Jotun sine premiumprodukter, med Jotun Trebitt eller Jotun Ultimat på henholdsvis beis og maling. Produksjonsforholdene er optimale; Innendørs på fabrikk med full kontroll på temperatur og fuktighet. 4-sidig råtebeskyttelse gir ytterveggene dine maksimal beskyttelse mot sopp, treborende innsekter og klimapåvirkninger. Du unngår også de velkjente og irriterende krympestripene.

Spar tid og penger
Med Ultimalt får du utvendig kledning som er ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt eller beiset ett strøk. Alt du trenger å gjøre selv er å påføre det siste toppstrøket i løpet av to år. Du sparer tid, og du sparer penger. For det koster mye penger å ha en maler til å gjøre jobben, og med maling, malingsutstyr og liftleie, er det heller ikke gratis å gjøre jobben selv.