PRIVAT PROFF

FERDIG MONTERT

Ferdig Montert med Gausdal Landhandleri. For deg som vil ha det enkelt. Utført av lokale håndverkere.

Det aller meste er lettere sagt enn gjort. Kanskje bortsett fra om du bruker tjenesten vår FERDIG MONTERT – da er jobben ordnet med et par tastetrykk og en hyggelig prat! Skal du ha ny ovn, peis, varmepumpe, ytterdør eller garasjeport, gir vi deg én pakkepris på produkt og monteringsjobb. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille varen og monteringsjobben hos oss – du finner nemlig denne tjenesten kun hos Gausdal Landhandleri.

Slik fungerer FERDIG MONTERT

Etter du har bestilt varen og monteringsjobben kontakter vi deg og går gjennom bestillingen. Vi gjør avtale med håndverker, som så kontakter deg for å avtale når oppdraget kan utføres – ved montering av garasjeport, ovn eller peis er befaring i forkant inkludert. Etter endt oppdrag fyller du ut sjekkliste sammen med håndverker, og sjekker og signerer før oppdraget er godkjent.

 

  • Legg varen og monteringsjobben i handlekurven og vi tar kontakt med deg.
  • Vi gjennomgår et bestillingsskjema med deg og gjør avtale med håndverker.
  • Vi sender deg og håndverker ordrebekreftelse og kopi av bestillingsskjema.
  • Håndverker tar kontakt for å avtale tidspunkt for befaringog når oppdraget kan utføres.
  • Når oppdraget er utført, fyller du ut sjekkliste med håndverker, signerer og oppdraget er utført og godkjent. Håndverker'n har sjekklisten.
  • Du mottar faktura for montering og produkt fra oss. Arbeid utover dette avtales mellom deg som kunde og håndverker'n og faktureres av håndverker.

* Det er ikke befaring på ytterdører.

 

Har du andre prosjekter du ønsker å få gjennomført? Vi samarbeider med en rekke lokale håndverkere. Les mer